2013. július 29., hétfő

4.rész

Azért mert nem tudom!
Na ezen jót nevettünk mikor az egésznek egy telefon vetett  véget,mert Pankát (a kislánnyt) bevitték a kórházba mert olyan meleg volt hogy a kislány össze esett de az anyukája nem tudott bemenni a kislányához mivel nem volt kocsijuk persze pont akkor végeztek a fiúk szóval odarohantam és elkezdtem mondani :
Harry Harry Harry!
Mondjad Hugi!
Figyel segítened kell mert az egyik dolgozónak a kislány össze esett ebben a melegben de nem tud bemenni hozzá mert nincs kocsija!Szóval segítesz?
Persze melyik dolgozó az?
Ő mutattam egy szőke nőre.
De hát akkor mire várunk induljunk!
De mivel megyünk repülő vagy a kocsival?
Repülő!Mert az gyorsabb!
Oké gyere és jöjjön!
Várjatok én is megyek!-szól dorcsi
Oké gyere!-szólt Hazza
Na más nem jöhet ti pedig menjetek haza és kérlek főzzetek valamit vagy vagy vegyetek! Jó?-kérdeztem
Értettük!-skandálták
Na már csak azt kel megtudni hogy hova kell menni!
HOLLYWOOD!
Jó szólok a sofőrnek!
de még el kel kéredszkednem  a főnöktől!
Nyugalom már megvan!
Jó akkor induljunk!
De mire odaértünk már késő volt mert olyan súlyos volt az állapota! De kiderült hogy Pankának van egy testvére Dorina!Na ő sem volt csúnya sőt gyönyörű!
Na de nekünk már mennünk kellett haza mert a fiúk már várnak bennünket a kajával!
Jó sziasztok!
Csókolom!!!
*2 órával később*
Otthon  a fiúk egy mesés vacsorával vártak!Volt spagetti és tea meg paradicsom leves meg ilyesmi.....
Na akkor 9-től elmentünk bulizni na akkor ott a Dorcsi meg Hazza  berugtak  és amikor mentünk haza felé akkor elkezdtek ordítozni mert nem volt olyan sál amit dorcsi akart!És majdnem kihívták a zsarukat de sikerült kiengesztelni.Na amikor haza értünk Dorcsi Hazza elmentek aludni.
*Másnap*
Nehéz napnak néztünk elébe mert 9-kor megyünk dedikálásra utána 12-kor interjúra utána 2-5-ig be kell vásárolni a koncertre mert az meg 6-kor kezdődik és kilenckor lesz vége és 10-kor érünk haza.
*Este 10-kor*
Jesszusom de nehéz nap volt ez!Igaz fiúk?
Ja!-sandálták
Amikor bementem a bekapcsoltam a gépem és egyvelegről elkezdtem üvöltetni az 1D összes számát.
Na ennek nagyon lou mert ő meg elkezdte énekelni aztán bejöttek a többiek is és a dorcsival a hasunkat fogtuk a röhögéstől mert olyan hülyén adták elő hogy azt nem lehet kifejezni de kár hogy nem vettem fel de nem is baj mert az emlék az örök!
Na akkor 11-kor még mindig hülyéskedtünk aztán 1-kor abba hagytuk mert mindenki már hulla fáradt voltunk és mindenki elvonult aludni.
*Másnap*
Érdekes napnak néztünk elébe mert a fiúk 3 közeli ismerősük bukkantak fel. Elenor Daniella és Perry!
Na azt is megtudtuk hogy a fiúk új filmje miatt jöttek mert ők is benne lesznek.Na akkor egésznap a szállodában voltunk mert mi nem mehettünk velük.Amikor végre haza értek akkor jól megrakott szatyrokkal értek haza mert mint kiderült a megbeszélés után vásárolni voltak.Volt vagy 20-25 zacskónyi ruha meg cipó 5 zacskónyi kaja és még 5 zacskónyi chips meg ilyenek de mint kiderült nekünk is vettek ruhákat meg cipőket és ez az egész Daniella ötlete volt és szerintem nagyon rendes volt hogy ránk is gondolt.De volt egy meglepetésük mivel holnap lesz a szülinapom ezért egész nap azt fogjuk csinálni amit én akarok és azzal akivel akarok. Hát amikor ezt meg tudtam nagyon boldog voltam.
*Másnap*
Nagyon korán keltem mert az egész napot megterveztem a többieket 8-kor költöttem volna de mint kiderült ők akkor már fent voltak de nem találtam őket és amikor Daniella szobájába értem akkor ott volt már mindenki és egy csomó ajándékkal vártak de nem akartam kinyitni csak azután letelt ez a nap.Na akkor úgy indult hogy elmentünk moziba 10-en és megnéztünk egy jó kis horror filmet utána Én Dorcsi Daniella Elenor ÉS Perry elmentünk vásárolgatni utána pedig kajálni majd megint 10-en elmentünk egy parkba na ott úgy viselkedtünk mint az 5 évesek de nagyon jól szórakoztunk majd megindultunk haza felé.Otthon kinyitottam az ajándékokat.Kaptam hajgöndörítőt hajkrétát meg mindenfélét de a legjobb az volt a legjobb hogy a bátyám a pasim és a barátaim ott voltam.Na de a torta valami mesés volt egy 5 szintes volt kívül kék és vaníliás volt és kívűl még egy kép is volt ami ma készült ahogy a moziban vagyunk de még volt egy utolsó ajándék egy kiskutya volt.Rögtön elneveztem Daniellanak mert ez az ajándék az ő ötlete volt és én meg nagyon örültem neki.Na aztán a másnap sem lesz semmi mert akkor meg az 1D lesz 3 éves.
*Másnap este*
Ez a nap is remek volt mondjuk volt egy kisebb balesete Hazza-nak meg Lounak    a hintával.De mi persze megszakadtunk a röhögéstől.Aztán holnap meg dorcsinak volt egy balesete hogy......

2 megjegyzés:

  1. Egy mivel?! Itt kell abba hagynod? Gondoltam, hogy alegizgalmasabb résznél :P
    De ezen kivül imádom <33 Hamar a kövit <3
    Csak Egy Csajszi xoxo

    VálaszTörlés
  2. Igen direkt a legizgalmassabb résznél

    VálaszTörlés